! Geen rubriek

Computerspellen echtgenoot – geen vijandige vrouw

Als gevolg hiervan heb ik het zelf bewezen. Toen we niet getrouwd waren, maar al samen leefden, was de computer vaak bezig. Sommige game scheen op het scherm en ik zit niet op de “add-stoel”. Het punt is niet dat ik ook geïnteresseerd was in speelgoed. Integendeel, ik heb me niet eens getrokken, maar ik wilde meer aandacht voor mijn adres op mijn adres. Mijn ongewenst kon niet helpen bij het vinden van entertainment voor mezelf.
Na de bruiloft is er niets veranderd, de frequentie van de bijeenkomsten bleef hetzelfde, onafhankelijkheid voegde niet toe. En voor het nieuwe jaar wilde ik een leuk cadeau maken voor mijn man en ik gaf de verzameling “Heroes”. Na een tijdje leek het me deze fout vanwege stress op het werk. En onder de actie van dit negatief gooide ik de schijf gepresenteerd door mij (een zeer lelijke en oneerlijke handeling).

En na tijd heb ik begrepen, heb ik nu een fout gemaakt:

– Stap-by-Step Games – educatieve games en theïsme, hebben ze nog steeds van invloed. En mijn man wil niet dom!
– Wanneer de echtgenoot blij is, is hij vriendelijk, zachtaardig. Waarom hebben we kwaad, chagrijnig, ontevreden mannen feriperi.com/vecht-zonder-regels/ nodig? En hij blijde als er een kans en speel (hij gooit mijn draden niet weg voor het breien).
– Wanneer de man speelt – hij is altijd naast je. Hij is thuis, niet ergens met vrienden. Zonder jou. En dan met de uitgeschakelde mobiele telefoon.
– Hij drinkt niet en rookt niet, maar speelt alleen.
En wanneer er geen thuis is dan plezier hebben, ontspan, als je alleen bent, begin je er door communicatie te zoeken, via clubs, alcohol, sport – die dichterbij is.
En ik wil naast mijn geliefde zijn en zo dat hij ook tevreden was.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *